Селекционерът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов остана доволен

...
Селекционерът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов остана доволен
Коментари Харесай

Гибона: Двубоят с Полша ще бъде много тежък

 Волейнационалите ни отнесоха Куба и не престават в идната фаза на международното
Селекционерът на националния ни тим по волейбол Пламен Константинов остана удовлетворен след успеха на България над Куба с 3:0 в дуел от група D на международното състезание. Специалистът акцентира, че идният конфликт против Полша ще бъде доста тежък.

" Най-важното е, че изиграхме три гейма в един темп, на един мирис, без да върнем газта. Това, което не вършим постоянно. За мен това е хубава индикация, че момчетата са стимулирани и имат предпочитание да излезем в един мач с Полша и да се опитаме да решаваме всичко там.

Полша е доста мощен противник, няма какво да се заблуждаваме. Много сериозен тим, само че имаме своите шансове като домакини. Ако създадем една чиста победа ставаме първи, в случай че те завоюват против Иран. С геймовете сме най-добре от всички с тези три чисти победи. Ако изобщо се стигне до геймове.

Мачът с Полша ще е напълно различен. Няма да има нищо общо с този с Куба. Ще бъде доста тежко. Това, което най-вече ме радва е мощният мач на Ники Учиков. Може би и той имаше потребност от това нещо. Години не е играл в националния тим и от време на време човек последователно намира повече убеденост. Поздравления за него, направи доста постоянен и сериозен мач. Надявам се да държи този темп и за мача с Полша.

Мачът с Иран просто не ни излезе, най-много сервисът и от там ни се загуби цялата игра. От там изгубихме убеденост. Можеше да го изиграем и по друг метод. Но при 13-10, в случай че не се беше контузил Скримов, не се знаеше дали нямаше да го вкараме в тайбрек.

Имахме възможностите, само че ги изпуснахме. Няма какво да мислим какво е станало. То към този момент е реалност, можем единствено да си извадим заключения. Сега имаме да мислим единствено и само за мача с Полша. Не ни интересува нищо друго ", сподели Константинов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР